JONNESWAY®

JONNESWAY® are o experiență de mai mult de 30 de ani în materia sculelor de mână și pneumatice. Pe lângă conformitatea cu cele mai înalte cerințe de calitate, produsele noastre sunt acoperite de mai multe brevete. Rețeaua noastră de ditribuție se extinde pe întreaga lume. În prezent există mai mult de 4.000 de distribuitori JONNESWAY® în 100 de țări. Sculele JONNESWAY® au o semnificație importantă în întretinerea automobilelor de raliuri și formula 1, deasemenea produsele noastre sunt recunoscute și folosite de fabricile de automobile, lidere ale pieței mondiale.

Societatea Jonnesway ROM SRL a fost infintata in anul 2015 in Romania, comercializeaza scule, echipamente si dispozitive din sectorul auto-moto. ESTE UNIC IMPORTATOR DE SCULE JONNESWAY PE PIATA ROMANA IN SECTORUL AUTO-MOTO. JONNESWAY® are o experiență de mai mulți ani în comercializarea și utilizarea sculelor profesionale, pe piața mondiala. Scopul nostru este distribuirea și poziționarea în sfera industrială a sculelor JONNESWAY® pe piața română.

Sculele noastre sunt conforme unor cerințe tehnice de înaltă calitate. Oferta noastră, care se află în dezvoltare continuă, cuprinde mai mult de 10.000 de aparate si scule, cu care ne străduim să îndeplinim cerințele individuale ale service-urilor de fabrică și a celor care utilizează exclusiv sculele și aparatele de această marcă. Societatea noastră se ocupă si de aprovizionarea service-urilor, și preluarea comenzilor în vederea fabricării sculelor speciale.